Elämän tärkeisiin hetkiin

Merkkipäiviin, uusiin elämänvaiheisiin tai vain ilahduttamisen ilosta. Meiltä löydät erilaiset lahjat jokaiseen tarpeeseen. Näille sivuille olemme koonneet lahjaideoita, ja laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 27. Tervetuloa!

Muutaman kuvan galleriat kuvateksteillä tai muuten saatesanoilla per kohderyhmä

Lapsille

i. Valtaosa koruista on myös lapsille mieluisia. Erityisesti lapsen horoskoopin mukaiset riipukset sekä harrastusta tai muuta mielenkiinnon kohdetta kuvaavat maskottikorut ovat olleet suosittuja lahjoja.
ii. Lapsille suosittuja lahjoja ovat kellojen ja korujen lisäksi esimerkiksi säätölip-paat sekä vuosittain kerättävät hopeaesineet, kuten hopealusikat. Nuoret keräili-jät voivat ihastua myös tinaeläimiin ja muihin pikkuesineisiin.
iii. Monet kummit tai muut lapsen läheiset haluavat muistaa lasta etenkin syntymä-päivien yhteydessä. Laadukkaat lahjat säilyttävät arvonsa ja merkityksensä vuodesta toiseen. Esimerkiksi vuosittain lahjaksi annetuista hopealusikoista kertyy lapselle arvokas kokoelma kahvipöytää kaunistamaan. Monet pöytäho-peita keräävät suosivat myös kakkulapion antamista rippilahjaksi tai 15-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.
iv. Koulutien aloittavaa muistetaan usein rannekellolla, ja myös herätyskello tai seinäkello omaan huoneeseen voi tulla tarpeeseen uudessa elämänvaiheessa. Valikoimastamme löydättekin useita lapsille mieluisia kellomalleja.

Nuorille

i. Nuoren elämään mahtuu syntymäpäivien lisäksi monia muitakin merkkipäiviä, jolloin muistaminen on paikallaan.
ii. Rippikoulun käyneille ristiriipuksen on perinteisesti hankkinut nuoren syli-kummi, mutta tänä päivänä käytännöt vaihtelevat perheittäin. Mieleistä ristiä voi tulla etsimään laajasta valikoimastamme myös yhdessä nuoren kanssa.
iii. Prometheus-leirin käyvät nuoret hankkivat Prometheus-korut yleensä leirin järjestäjältä, joten lahjaksi sopii mainiosti jokin muu nuorta miellyttävä koru.
iv. Täysi-ikäisyyden saavuttaminen on tärkeä virstanpylväs nuoren elämässä. Monet haluavat muistaa nuorta jollakin erityisellä lahjalla, kuten kellolla tai yhteensopivilla koruilla.
v. Ylioppilaaksi pääseminen tai ammattiin valmistuminen on suuri saavutus ja juhlanaihe. Laadukkaat lyyrat ylioppilaslakkiin ja ylioppilaan läheisille löydät liikkeemme valikoimasta. Perinteisesti tuore ylioppilas on muistanut äitiään erityisellä äidinlyyralla, mutta nimestään huolimatta lyyran voi hyvin antaa myös muille läheisille kiitokseksi tuesta ja avusta. Meillä J.I. Wahlbergilla voitte teettää kahden tai useamman lyyran yhteen juottamiset, jolloin lyyristä voidaan muotoilla esimerkiksi kaunis rintakoru.
vi. Valmistuville suosittuja lahjoja ovat olleet korujen ja kellojen ohella myös kalvosinnapit, solmioneulat, pöytähopeat ja liikkeemme lahjakortit, jotka so-pivat lahjoiksi myös muille nuorille sankareille.

Vanhemmille ja isovanhemmille

i. Vanhempia muistetaan etenkin syntymäpäivinä sekä äitien- ja isänpäivänä. Myös hääpäivien huomioiminen ilahduttaa. Korujen ja kellojen ohella esimerkiksi korura-siat ja kellolaatikot ovat monille tarpeellisia. Oikein säilytettynä korut ja kellot kes-tävät pitkään ja pysyvät tallessa.
ii. Pienten lasten vanhemmille ja isovanhemmille suosittuja lahjoja ovat olleet kihara- ja hammasrasiat sekä erilaiset kuvakehykset. Myös medaljonki läheisten kuvilla on varmasti ilahduttava lahja.
iii. Valikoimastamme löydätte myös laadukkaat äidinlyyrat. Tuoreet ylioppilaat ovat perinteisesti muistaneet äitiään vasempaan rintapieleen kiinnitettävällä lyyralla, mut-ta nimestään huolimatta lyyran voi hyvin antaa myös muille läheisille kiitokseksi tuesta ja avusta. Meillä J.I. Wahlbergilla voitte teettää kahden tai useamman lyyran yhteen juottamiset, jolloin lyyristä voidaan muotoilla esimerkiksi kaunis rintakoru.

Eläkkeelle jäävälle

Uuteen elämänvaiheeseen ja kiitokseksi työvuosista löydät lahjat liikkeemme laajasta valikoimasta. Eläkkeelle jäävän muistamiseksi suosittelemme esimerkiksi kelloja sekä kantasormuksia ja muita koruja.

Kuvia

Ystävälle

i. Haluaisitko muistaa ystävää merkkipäivänä tai vaikkapa kiitoksena kaasona tai bestmanina toimimisesta?
ii. Suosittuja lahjoja ystäville ovat erilaiset miesten ja naisten korut sekä lahjakortit. Ystävää voi myös ilahduttaa myös pieni pilke silmäkulmassa (kuva taskumatista ja snapsilaseista/ konjakki-/ skumppalaseista, pullonavaaja tms.)

Kumppanille

Vuosipäiviä, ystävänpäivä ja hääpäivä, joulu- ja syntymäpäivälahjat.

i. Liikkeestämme löydät lahjat kaikkiin merkkipäiviin. Suosittuja lahjoja kumppa-nille ovat esimerkiksi erilaiset korut, kalvosimet ja kellot. Myös korurasiat ja kel-lolaatikot ovat tarpeellisia, niissä lahjat säilyvät ehjinä ja tallessa.
ii. Huomenlahjat ovat lahjoja, jotka puolisot antavat toisilleen häitä seuraavana aa-muna. Etenkin korut ja kellot ovat suosittuja huomenlahjoina ja mieluisia yllätyk-siä puolisolle.
iii. Hääpäivänä muistetaan puolisoa ja yhdessä vietettyjä vuosia. Olisiko tänä vuonna aika uudella sormukselle?
iv. Lisämerkitystä lahja saa, kun siihen kaiverretaan esimerkiksi päivämäärän tai ni-mikirjaimet. Halutessasi rakkaallesi aivan uniikin lahjan, suunnittelemme ja toteu-tamme sellaisen kanssasi tilaustyönä!

Hää- ja kihlajaislahjat

Tärkeisiin hetkiin ja uusiin elämänvaiheisiin sopivia lahjoja ovat esimerkiksi sukupolvelta toiselle kestävät laadukkaat pöytähopeat ja liikkeemme lahjakortit sormushankintojen tueksi. Kihla- ja hääparia voi ilahduttaa myös esimerkiksi laadukkailla ja yhteensopivilla kuohuviinilaseilla, joilla juhlistaa tärkeitä hetkiä elämän varrella.

Vauvalahjat ristiäisiin ja nimiäisiin

i. Liikkeestämme löydät ristiäisiin ja nimiäisiin sopivat lahjat, kuten kummilusikat, kummikehykset ja kastesormukset. Hammas- ja kihararasiat ovat puolestaan kau-niita vauvalahjoja tuoreille vanhemmille. Meiltä löytyvät myös esimerkiksi säästö-lippaat ja lasten riipukset merkkipäivien muistoksi.

Uuteen kotiin

i. Etsitkö viemistä tupaantuliaisiin? Meiltä löydät pöytähopeat puhdistusaineineen se-kä laajan valikoiman seinäkelloja. Myös liikkeemme lahjakortti on hyvä lahja uu-teen kotiin muuttaville.

Uralla etenevälle

i. Haluatko muistaa uuden työpaikan tai työtehtävän saanutta, yrityksen perustavaa tai tutkinnon suorittanutta?
ii. Sopivia lahjoja uralla etenevälle ovat esimerkiksi rannekellot, kynät ja kirjeveitset, käyntikorttikotelot, akateemiset sormukset sekä liikkeemme lahjakortit. Katso myös vinkkimme lahjoista ystävälle, ja tule tutustumaan valikoimaamme!

Yrityslahjat

Haluatko muistaa työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita? Liikkeemme valikoimista löydät yrityslahjoiksi sopivat lahjat eri tilanteisiin, tervetuloa tutustumaan!

(Esimerkkikuvia nuijat, lahjakortit, taskumatit, lasit, seinäkello, kynät, käyntikorttikotelot)

Muumifanille

Jos muumimukeja on jo kaapissa riittävästi tai vaihtelu muuten virkistäisi, kannattaa tutustua muumikorujen ja -kellojen valikoimaan!

Tervetuloa palveltavaksemme!

J.I. Wahlberg Oy
Hämeenkatu 27
33200 Tampere