Laaja valikoima laatukoruja, -kelloja ja lahjaesineitä

Olemme valinneet pitkän kokemuksemme suomalla ammattitaidolla liikkeeseemme kattavan valikoiman korkealaatuisia koruja, kelloja sekä muita kello- ja kultasepänliikkeen tuotteita.

Laajasta koruvalikoimasta sopiva koru joka tarpeeseen

Sormusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa kihla- ja vihkisormukset, timanttisormukset, kantasormukset ja sileät sormukset. Sormusvalikoimaamme koostuu tunnettujen koruvalmistajien tuotannosta, sekä liikkeemme omista tuotteista. Olemme panostaneet erityisesti timantti- ja vihkisormusten valikoimaan.

Liikkeestämme löydät myös solmioneulat ja kalvosinnapit sekä laajan valikoiman muita kultakoruja, hopeakoruja, timanttikoruja ja helmiä eri hintaluokissa.

Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkikoruja. Meillä on vahva asiantuntemus timanteista ja muista jalokivistä, ja autamme mielellämme oikean jalokiven valitsemisessa.

Valikoimaamme kuuluvat myös korurasiat, joissa korut säilyvät ehjinä ja hyväkuntoisina vuodesta toiseen.

Kellolla saat ylellisyyttä pukeutumiseen ja sisustukseen

Rannekello [linkki: Rannekellot] on säilyttänyt asemansa tärkeänä asusteena, jolla asuun kuin asuun voidaan tuoda ripaus arjen ylellisyyttä. Seinäkellolla puolestaan voit luoda ilmettä ja tunnelmaa kotiin, ja luotettavan herätyskellon kanssa aamut alkavat ajallaan. Valikoimastamme löydätte upeat rannekellot miehille, naisille ja lapsille, sekä tyylikkäät seinäkellot ja herätyskellot moniin eri sisustusmakuihin.

Liikkeemme valikoimaan kuuluvat myös kellokotelot ja winderit sekä rannekellojen remmit.

Tyylikkäät ja ajattomat lahjaesineet ristiäisiin ja nimiäisiin, sekä pienten lasten vanhemmille

Liikkeestämme löydätte ristiäisiin ja nimiäisiin sopivat lahjat, kuten kummilusikat ja kummikehykset. Hammas- ja kihararasiat ovat puolestaan kauniita lahjoja tuoreille vanhemmille. Meiltä löytyvät myös esimerkiksi säästölippaat ja lasten riipukset merkkipäivien muistoksi. Laadukkaat lahjat säilyttävät arvonsa ja merkityksensä vuodesta toiseen.

Laadukkaat kattausvälineet kaunistavat kodin

Liikkeemme valikoimaan kuuluvat kauniit ja kestävät pöytähopeat sekä muut kattausvälineet. Ajattoman tyylikkäät kermakot ja sokerikot tuovat kahvipöytään ylellisyyttä, ja kynttilänjalat viimeistelevät kattauksen. Valikoimaamme kuuluvat myös muun muassa konjakkilasit sekä erikokoiset hopea- ja tinatarjottimet.

Tervetuloa liikkeeseemme! Meiltä löydät asiantuntevan ja ammattitaitoisen palvelun, sekä laajan valikoiman koruja, kelloja ja lahjaesineitä.

Tuotemerkkimme

Brilliancy Line

Turun Kultatuote Oy

P. Rosenberg