Sormusten koon muuttaminen ja korujen korjaus- ja huoltotyöt

Kun korusi saa kolhun, katkeaa tai rikkoutuu muutoin, tuo se meille korjattavaksi! Korun korjauttaminen tulee lähes aina halvemmaksi kuin uuden korun ostaminen – puhumattakaan tunnearvosta, jota ei rahalla voi mitata.

Ammattitaitoiset ja kokeneet kultaseppämme tekevät kaikki tarvitsemasi korujen korjaustyöt. Teemme sormuksen pienentämiset ja suurentamiset ja korjaamme jalokivien rikkoutuneet ja kuluneet istutukset. Korjaamme myös katkenneet ketjut.

Korun huolto kannattaa

Muistathan myös huollattaa korujasi säännöllisesti. Esimerkiksi timanttisormuksille suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. Huollon myötä koru saa takaisin kiiltonsa, ja se kestää yhä paremmin käyttöä. Huollossa puhdistamme ja kiillotamme korun. Mikäli korussa on käytetty valkokultaa, rodinoimme sen. Tarkistamme kivien istutuksen ja varmistamme, että kivet eivät ole vaarassa irrota korusta.

Mikäli pohdit korun korjauksen tai huollon tarvetta tai kustannuksia, tule näyttämään korua liikkeeseemme, niin saat arvion huoltotarpeesta! Liikkeemme sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 27.