Upeat timanttikorut kultasepänliikkeestä Tampereelta

J.I. Wahlbergin kattavasta ja laadukkaasta timanttikorujen valikoimasta löydät juuri Sinun tyyliisi sopivat korut. Olemme panostaneet timanttikorujen valikoimassamme erityisesti timanttisormuksiin, jotka ovat ajaton ja tyylikäs valinta erityisesti vihkisormukseksi.

Valikoimaamme kuuluvat myös muut timanttikorut, joista löytyy sopivia malleja niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhlaankin. Timanteilla koristelluilla kelloilla, riipuksilla, rannekoruilla ja korvakoruilla voit viimeistellä juhla-asun sekä tuoda pientä säihkettä arjen keskelle. Timanttikorujen valikoimaamme kuuluu myös rintaneuloja sekä solmioneuloja ja kalvosinnappeja, jotka sopivat mainiosti myös lahjaksi.

Asiantuntijalta saat vinkkejä korun ja timantin valintaan

Autamme ja opastamme mielellämme timanttien sekä timanttikorujen valinnassa ja uniikkikorujen suunnittelussa. Liikkeessämme Sinua palvelee jalokivien tutkimuksen ja luokittelun asiantuntija, eli gemmologi, jonka avulla voit varmistua koruun istutettavan jalokiven aitoudesta ja laadusta. Gemmologimme tutkii ja arvioi tarpeen mukaan myös koruun istutettuja kiviä ja niiden arvoa.

Järjestämme säännöllisesti myös timanttikoruesittelyjä, joissa voit tutustua kulloinkin esittelijänä olevan valmistajan mallistoon. Timanttikoruesittelyissä on läsnä koruvalmistajan edustaja, jolta saat vinkkejä oikean korun valintaan.

Tutustu kotimaisiin Sandberg-timanttikoruihin

Tervetuloa palveltavaksemme osoitteeseen Hämeenkatu 27!