Kauniit ja kestävät sormukset kultasepänliikkeestä Tampereelta

Meiltä löydät juuri omaan tyyliisi sopivan sormuksen! Liikkeestämme löydät laajan valikoiman erilasia kihla- ja vihkisormuksia, timanttisormuksia, sileitä sormuksia sekä kantasormuksia. Omien uniikkien malliemme lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös monien tunnettujen korubrändien tuotteet. Seuraamme jatkuvasti uudistuvia sormismallistoja ja järjestämme liikkeessämme timanttisormusten esittelytilaisuuksia.

Tuotevalikoimassamme meille on tärkeää tuotteiden kotimaisuus, ja olemme myös sitoutuneet eettistä timanttien tuotantoa edistävään Kimberleyn prosessiin.

Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen kultaseppämme puoleen! Suunnittelemme ja valmistamme tilauksesta uniikkisormuksia toiveidesi mukaisesti.

Autamme ja opastamme mielellämme oikean sormuksen valinnassa sekä uniikkikorujen suunnittelussa. Meillä sinua palvelee myös jalokivien tutkimuksen asiantuntija, eli gemmologi, jonka avulla saat varmuuden jalokivien aitoudesta ja laadusta.

Tervetuloa tutustumaan sormusvalikoimaamme!

Kihlasormukset ja vihkisormukset
Timanttisormukset
Sileät sormukset
Kantasormukset