Laadukkaat kultakorut kultasepänliikkeestä Tampereelta

J.I. Wahlbergin laajasta valikoimasta löydät kultakorut jokaiseen makuun ja tarpeeseen, arkeen ja juhlaan. Laadukas kultakoru säilyttää kauneutensa ja arvonsa.

Kulta on selvästi tutuin koruissa käytetyistä jalometalleista. Perinteisesti kulta on nähty vaurauden, arvokkuuden ja rakkauden symbolina. Sitä pidetään myös vallan, voiman ja voiton merkkinä. Kultakorun viesti on arvokas ja ajaton, ja sen mahdollisuudet korujen materiaalina ovat laajat.

Se on erinomainen korumateriaali erityisesti muokattavuutensa vuoksi: kultaista sormusta on helppo kaivertaa, suurentaa ja pienentää. Tiesitkö että kullan kierrätysprosentti on lähes 100%? Lisäksi kultaesineet ovat hyvin pitkäikäisiä sekä uudelleen muovattavissa, mikä tekee kullasta ekologisen vaihtoehdon.

Puhtaaseen kultaan seostetaan yleensä hopeaa, kuparia, palladiumia sekä joskus myös muita metalleja parantamaan käyttöominaisuuksia. Toisaalta seosaineilla saadaan laskettua kultaseoksen hintaa. Seosmateriaalien valinnoilla ja sekoitussuhteilla vaikutetaan kultaesineen lopulliseen sävyyn.

Lämminsävyinen keltakulta eli kullan, hopean ja kuparin yhdistelmä on suosittu klassinen väri. Viileämpisävyinen valkokulta on tosin noussut sen rinnalle kilpailemaan suosiosta ja joissakin koruissa jopa mennyt sen ohi.

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman kultakoruja. Meillä saatte teetettyä myös uniikkikorut kullasta sen eri sävyissä kuten kelta-, valko-, puna- ja viherkultaisena. Lue lisää uniikkikorujen valmistuksesta!

Poimintoja valikoimastamme

kuvia

Tervetuloa palveltavaksemme osoitteeseen Hämeenkatu 27!