Unelmiesi kihlasormukset ja vihkisormukset kultasepänliikkeestä Tampereelta

Kihla- ja vihkisormukset jalometalleineen ja jalokivineen ovat rakkauden symboleita. Etenkin timantit kuuluvat vihkisormukseen, sillä timantti on ikuisen rakkauden symboli muuttumattomuutensa, lujuutensa ja kulumattomuutensa takia. Mitkään aineet eivät syövytä timantteja, ja vaikka kulta kuluisi vuosien saatossa, timantti on iskemätön sadankin vuoden kuluttua.

Kihla- ja vihkisormuksiksi hyviä valintoja ovat ajattomat ja kestävät sormukset, sillä niiden toivotaan palvelevan koko loppuiän. Tuotevalikoimaamme ja palveluumme kuuluu, että kihla- ja vihkisormukset on tehty kestämään päivittäistä käyttöä. Kunnon sormukset eivät ole kertakäyttötuotteita, vaan huollettavia ja korjattavia.

Kihla- ja vihkisormuksiksi sopivat lähtökohtaisesti mitkä tahansa laadukkaat sormukset, jotka pujotetaan vasempaan nimettömään kihlautumisen tai avioliiton merkiksi. Liikkeemme sormusvalikoima on laaja, joten meiltä löydätte mieleiset sormukset itselle ja kumppanille. Tälle sivustolle olemme poimineet muutamia esimerkkejä suosituista kihla- ja vihkisormusmalleista.

Kihla- ja vihkisormusten valikoimassamme painottuvat erityisesti itse suunnittelemamme ja valmistamamme uniikkisormukset. Sormustemme materiaaleina ovat pääosin kulta (myös valkokulta) ja platina. Kun valitset sormeesi uniikkisormuksen, voit olla varma, että täysin samanlaista korua et näe muualla!

Uniikkisormusten lisäksi löydät liikkeestämme myös monien tunnettujen korubrändien sormuksia, joista löytyy sopiva malli jokaiselle. Seuraamme jatkuvasti uudistuvia sormismallistoja ja järjestämme liikkeessämme timanttisormusten esittelytilaisuuksia.

Kokenut henkilökuntamme auttaa ja opastaa mielellään sopivan sormuksen valinnassa!

Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen kultaseppämme puoleen! Lue lisää uniikkikorujen valmistuksesta!

Poimintoja valikoimastamme